lørdag 8. januar 2011

One down...

Kontrakter og dokumenter er undertegnet, nedbetalingen har begynnt og hybelkaninene har flyttet inn. Det er godt å være i hus. Vi overtok leiligheten vår 1. november 2010. Frimodig og glad gikk vi i gang med oppussing. EGENTLIG, skulle vi bare skifte skapdører på kjøkkenet vårt, og regnet med at en enkel sak som den ikke skulle ta mer enn en lørdag kl 18.00. Så feil kunne vi ta!! En måned senere legger vi den siste fugemassen langs kjøkkenbenken. Kjøkkenet er totalrenovert. Det tok oss hver ettermiddag, helger, våkenetter og et avstumpet sosailliv å bli ferdig.
I ettertid har jeg snakket med bekjente om oppussing, og en gjengager er "Ja, det tar alltid mye mer tid enn man forestiller seg". Den hadde vært fin å få litt før vi skulle skifte skapdørene..
Men, det er godt når det er gjort! Og vi har lært masse! Både om kjøkken, hengsler, IKEA og kobberrør! Og det ble jo knallbra:)
Vil gjerne gi en liten takk til Erik (kjæresten til Margrete) for at han hjalp oss med elektronikken. Takket væe deg kan vi bake boller og steke French Toast:)
Neste prosjekt blir vel vegger...sparkle, male, gipse...? Har ikke helt bestemt oss enda..Men noe må gjøres.
 Med kjøleskapspoesi kan man få sagt det meste! Denne er på fransk (faktisk). Vi kjøpte den på Nobelinstituttet.

 Skal det være en kopp kaffe ved vinduet?? Hvis du vil kan du følge med på naboene som tar morgenrøyken;)
 Her spiser vi frokost!!
KJøkkenet er fra IKEA.

3 kommentarer:

 1. Så koselig med blogg!Så ble det veldig fint på kjøkkenet!Savner dere og gleder meg til å se dere når vi skal til Kristiansand!
  Suss

  SvarSlett
 2. Eg gleder meg til å følge å lese om interessante og mindre interessante hendelser :)

  SvarSlett
 3. Hallo!Hvor blir det av update??

  SvarSlett