torsdag 8. mai 2014

To uker

I dag har vi vært her i to uker(!!!) og det har vi helt glemt å feire.. Mye som har skjedd siden sist. Jeg har funnte ut hvor nærmeste matbutikk er, Amanda har fått en kompis; Finn fra England, vi har funnet ENDA EN lekeplass med DISSER og mye kulere rutsjebaner en den andre - og max 3 minutters gange hjemmefra. Jeg har hatt min første syforening på Senteret og ble kjent med ei kjempekoselig koreansk dame med masse vennskapspotensiale.
Larry hadde fri mandag og tirsdag denne uken (Buddahs birthday og Childrens day er offentlige fridager her!!). Vi benyttet anledningen til å sove på shift utover dagen og dra ut på et par ekskursjoner; til et fossefall og nok en storhandel. Sjømannskirken har bydd på gudstjeneste, kveldsmat og grøt i helgene, noe vi setter stor pris på! Hyggelig å få slått av en prat med andre nordmenn i området.
Mundong waterfall Må innrømme at jeg holdt på å miste motet på denne turen. Minner litt om å gå opp til Fløyen i Bergen. Du tror det ikke er så langt, et par bakker og svinger liksom. Men etter hver eneste sving ER det en ny bakke.. og du vet ikke om dette er den siste eller om det er 1000 igjen. Takket være en målrettet og sterk ektemann kom vi oss opp, alle som en:) Og det var jo absolutt verdt det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar