torsdag 3. juli 2014

Et lite stykke Filipinene i Korea

I dag var jeg og barna på besøk til en norsk/filipinsk venninne jeg har fått her, Marianne og hennes sønn John (snart 3 år). Jeg ble kjent med henne på Geoje International Center og vi møttes fort igjen på lekecafe. Da jeg traff henne denne gangen hadde hun tatt med lunsj til oss(!!). Det var en helt nydelig filipinsk rett og hele familien ble mette den kvelden:) hehe
Så, i dag ble jeg invitert hjem til henne. Hun bor i en enestående villa litt oppe i høyden, i provinsen som hun salv liker å kalle det. Og her hadde hun disket opp med alle slags herlige retter fra filipinene og norsk lammegryte. Jeg var mildt sagt imponert over hva dama hadde fått til i løpet av noen morgentimer! Og det var ikke bare jeg som var invitert heller, men det viste seg å være en sommerfest, med alle hennes filipinske venninner! Og det ble liv! Jeg kom ut av telling på hvor mange barn som vrimlet rundt, så legger du til ihvertfall ti pratsomme, sprudelnde damer! For en fest! Jeg og barna koste oss gløgg ihjel:)
Jeg kunne kjøre hjem med to mette, fornøyde og sovende barn.. og ikke minst en stor possjon middagsrester som jeg kan servere mannen når han kommer sliten hjem fra jobb!
Så slapp jeg å lage middag i dag!  Og godt er det:)

Jeg kan jo meddele at vår ukesmeny for tiden består av pasta og tomatsaus, rester, karrykylling og ris, ris og grønnsaker, take away, pølser og spise ute. I ca den rekkefølgen hver eneste uke. Så slike lyspunkter med filipinske delikatesser blir verdsatt enormt:)

 Marianne som sitter ovenfor meg. Litt før alle kom og det tok helt av:)
Mmmmm..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar